keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Tilhet

Tänään kävi lehtikuusessa kova tohina. Uskaltauduin lähelle katsomaan ja koko puuhan oli täynnä tilhiä. Antoivat kuvata itseään vaikka kuinka kauan.

Tänään oli taas hammaslääkäri, olin innoissani. Minusta on hauskaa kohdata pelkojani ja tänään ylitin itseni olemalla ilman puudutusta. Ei ollut yhtään kamalaa. Poistettiin myös hammaskivet ja nyt tuntuu kuin olisi ihan harvat hampaat. Pitäisi varmaankin ostaa hammaslankaa, jottai sais nyt pidettyä sitä kiveä poissa. Olen oikein tyytyväinen.

Seppälässä kävin katsomassa haaveilemiani capreja, mutta niitä ei ollut minun koossani ja sitten kun kokeilin eri värisiä, kuin olisin alunperin halunnut, huomasin, että ei se malli ollut oikein hyvä minulle ja olivat vähän liian pitkätkin, niin näyttivät päälläni vain liian lyhyiltä housuilta. Ostin sitten toisenlaiset, vähän sporttisemmat caprit.

Illalla näytelmäpiiriin ja koitan ehtiä sitä ennen vielä serkulla käymään. Toivottavasti tarkenen näillä capreilla, kun en millään malta muutakaan jalkaani vaihtaa.

1 kommentti:

Bullukat kirjoitti...

Oi, mun lemppareita, tilhiä.