lauantai 2. toukokuuta 2009

Aurinkoväsymys

Tänään on oltu pihalla ja nyt illalla vaivaa koko kroppaa jonkinlainen aurinkoväsymys. Ihoa kuumottaa, joten taisinpa tänään vähän ruskettuakin.

Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen koko päivän. Eilinen ilta oli oikein onnistunut, sain vieraita oikein roppa kaupalla ja osan ihan yllätyksenäkin, siis mukavana sellaisena. Kokkaukseni kävivät hyvin kaupaksi ja oli oikein mukava olotila koko illan.

Aamupäivän vietin vanhempien luona ja satuin saamaan kameran etsimeen kotkan, jota ahdisteli varis. Luultavasti se oli merikotka, sillä joissakin kuvissa pää näyttää valkoiselta. Olipa komea ja iso lintu, kauan se kaarteli lähimetsien yllä.
Melkein koko päivä menikin sitten miehen kotikotona. Miehen siskon kanssa puuhailtiin kaikenlaista; kuvattiin hänen koiraansa, juotiin kahvit, syötiin, nautittiin auringosta pihakeinussa ja käytiin rannassa onnittelemassa vuosia täyttävää miehen pikkuveljeä.


Miehen kanssa loikoiltiin minun luonani ja nukahdettiin hetkeksi. Oltiin saada sydänkohtaus kun ovikello soi ja sieltä huuteli joku Puolalainen taulukauppias.

Nyt meinaan ottaa rennosti ja katsella Suomen peliä.

Märkä koira =)

2 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Meilläkin kävi joku kauppias viikonloppuna :o

Markka kirjoitti...

Mä oon kanssa kamalan uupunut auringosta. Päähän sattuu ja väsyttää!