maanantai 25. toukokuuta 2009

Ihan turha herätys

Orava näyttäytyi pitkästä aikaa. Kuvaushimoissani en välittänyt, vaikka jalat kastuivat melko vetisessä maastossa.

Nukuin tosi huonosti viime yönä, siivosin ensin johonkin liki kolmeen saakka, kun ei väsyttänyt ja sitten pyörein koko yön sängyssä. Oli vuoroin kuuma ja vuoroin kylmä, availin ja suljin ikkunoita. Seitsemän jälkeen heräsin päiväkotiralliin, kun vanhemmat veivät lapsiaan tästä ohi hoitoon. Jotain isompaakin kalustoa kuulosti tiellä menevän ja olin perin turhautunut.

Sain unen kuitenkin vielä ja nukuin yhteentoista, kun kello herätti ja minun piti lähteä äidille viemään autoa. Vaan hänpä olikin sitten mennyt pyörällä, joten ihan turhaan heräsin, olisin hyvin voinut nukkua vielä tunnin ja olla virkeämpi. Kaiken lisäksi vanhempien luona ei sitten ollutkaan kahvia, mikä järkytys! Koitin keittää jotain ihmeen maustekahvia, jota sieltä löytyi kaapista, mutta se oli jotain aivan kamalaa. Nyt voisin ehkä tirsata hetken ja juoda sitten oikein kunnon kahvit, omasta kaapista sentään löytyy.


Mies on ottanut oikein asiakseen kysellä minulle pyörää ja nyt näyttää siltä, että ensi viikolla voin jo pyörän saadakkin. Ihana mies <3

Tänään taas näytelmäharjoitukset ja yhtään ei innostaisi.

Ei kommentteja: