torstai 21. toukokuuta 2009

Tuoksua

Ulkona tuoksuu ihanalle sateen jälkeen, tuota kun saisi purkkiin, että voisi talvella haistella.

Tänään käytiin ystävän kanssa paikallisessa ravintolassa syömässä, ihan vaan huvikseen. Sitten onkin tullut vain makoiltua sisällä, kun ulkona sataa.

Olisin mennyt illaksi miehen luokse, mutta kun äiti tarvitsi autoa, niin enpä nyt sitten pääse. Mies kyllä kävi jo täällä oleilemassa, joten ei nyt sillä tavalla hirveää tarvetta ole.

Sain maalattua lokerikon, joka on aikanaan ollut vanhempien luona maustehyllynä. Sille pitäisi nyt vain paikka keksiä, enkä edes tiedä mitä siihen asettelisin. Aarrelaatikkoani tutkiessa huomasin, että nythän minulla on niin pitkät hiukset, että voin käyttää miehen Etelä-Koreasta tuomaa hiuspinniä. En kyllä tiedä onko se kovinkaan minun tyyliseni, hirvittävä glitteriperhonen, mutta on se ihan söpö. Kuulemma se oli kallis (vaikka näyttää joltain tiimari-rihkamalta), joskaan ei mieheni ostama, vaan saivat silloin tehtaan johdolta kaikki vaimoille/tyttöystäville kotiinviemisiksi tuollaiset. Ihan hauska yllätys se oli, herra kun ei ikinä osaa itse ostaa mitään tuliaisia, niin niitä on sitten turha odottaa.