maanantai 20. heinäkuuta 2009

Oma sänky on ihana

Melkoisen vauhdikas viikonloppu takana. Lauantaina suunnattiin serkun kanssa Ouluun viettämään hänen pikkusiskonsa polttareita. Sankari on kyllä jo ennättänyt naimisiin, mutta kun ei ennen häitä ehditty mitään järjestää, niin järjestettiin sitten häiden jälkeen.

Oli oikein mukavaa. Grillausta, karaokea, saunaa ja juotavaa. Päivällä olivat jo pienemmällä porukalla käyneet vedättämässä ruovaa veneen perässä jollain kumipatjalla ja renkaalla. Me serkun kanssa pääsimme kemuihin mukaan vasta illalla, kun serkun piti olla päivällä töissä ja vasta sen jälkeen päästiin lähtemään. Yötäkin piti tietenkin pitkän matkan takia Oulussa olla ja sitähän piti myös sitten jännittää, kun olen niin huono nukkumaan. Yllättäen sainkin sitten aika hyvin unen ja nukuin sen verran raskaasti, että "aamulla" ei väsyttänyt yhtään.

Ilta oli hauska, käytiin myös Seta:n bileissä, joissa tilasin itselleni kokiksen ja sainkin jonkun epämääräisen paukun, joka oli kamalan makuista.

Automatkat tietenkin jännittivät minua vaikka koitin hengitellä tasaisen rauhallisesti ja rentoutua. Hyvinhän se kuitenkin meni.

Tänään miehen kanssa ravintolaan syömään ja koitanpa avata suunnitelmat yhteisestä ulkomaanreissusta.

Ensi viikonloppuna onkin edessä kolmen yön lapinreissu, sekin vähän jänskättää, mutta eiköhän se hyvin mene.

Ei kommentteja: