lauantai 1. elokuuta 2009

Haaveita todeksi

Viime vuonna haaveilin. Lapin reissulla satuin Marimekon liikkeeseen, jossa oli tuo kassi niin hyvässä tarjouksessa, että se oli ihan pakko ostaa. Olisin halunnut sen pienemmän version, mutta niitä oli vain mustana ja tämä oli ainut jäljellä oleva oranssi kassi. Senkin bongasin ihan sattumalta hyllyn päältä. Kun pienemmän kassin hinta ei vaikuttanut pahalta, niin päätin uskaltaa kysyä tuon isomman hintaa ja niinhän se sitten matkaan lähti. Alunperin haaveilin tästä kassista vihreänä, mutta on tuo oranssikin ihan minun oloiseni. Ja ette muuten usko kuinka paljon tuohon kassiin mahtuu tavaraa! Ihan loistava!

Eilen oli miehen siskon kihlajaiset ja sen jälkeen pieni kokoontuminen osalla näytelmäporukasta, kun tänään mennään esittämään sketsejä johonkin tapahtumaan. Aika jännittävää, saapa nähdä mitä siitä tulee.

Mies lähti veljeni kanssa Belgiaan tapaamaan erästä tuttavaa, kun se sieltä palaa, niin pitäisi alkaa suunnitella jonkinlaista yhteistä reissua. Vähän jo hintoja katselin ja aika kohtuulliselta vaikuttaisi.

Ei kommentteja: