maanantai 24. elokuuta 2009

Päivittelyä pitkästä aikaa

Viikonloppuna vietettiin ystävän häitä, joissa tuli heiluttua kameran kanssa. Tänään maisteltiin äidin kanssa ylijäänyttä hääkakkua, nam. Muutenkin tuntuu olleen niin paljon kaikenlaista hulinaa, etten ole ehtinyt blogia päivittämään lainkaan.Ihan sattumalta löysin nämä ihanat kengät, sopivat mainiosti juhla-asuuni.
Tänään olen ollut huonolla tuulella, kun ei olla miehen kanssa oikein ehditty olla yhdessä viime aikoina. Kissat ovat piristäneet minua omilla tempauksillaan. Makoilin keskellä vanhempien pihaa ja kuvasin niiden seikkailuja.Sylvi on suorastaan rasittavan äänekäs kissa. Tänään se ei ollut hetkeäkään hiljaa.
Saima sai kiinni jonkin maukkaan ötökän, kova rouske kävi kun se sitä pisteli poskeensa.

Saimakin välillä hermostuu tyttärensä jatkuvaan kitinään. Turpa kiinni kakara!

Klunssi ei ulkona viihtynyt.


Huomenna ehkä tiedossa kaupunkireissu. Illemmalla sitten pitää kytätä uusien bb-asukkaiden kotiutumista taloon, pistin tietenkin 24/7:n kuten aiempinakin vuosina.

3 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Ihania nuo kissakuvat. Ja onko teijän talo nykyään keltanen. Muistan sen semmosena tummana. Taitaa olla aika kauan kun oon viimeks sielä käyny...

Tänäänkö se taas alkaa se BB? Pitää ainaki muutama jakso alusta kahtoa, jos vaikka tuttuja olis.

Laiza kirjoitti...

Suvi: Talo on ollu keltanen aika pitkään jo, aikasemmin oli punanen. BB alkaa telkkarista keskiviikkona, 24/7:ssa näkyy asukkaat jo huomenna.

arleena kirjoitti...

Ihania kissakuvia. Terveisiä kissoille täältä blogistaniasta.