tiistai 6. lokakuuta 2009

Uudet silmälasit


Eilen alkoi tuntua, että näkö taas harittaa niin paljon, että olisi syytä mennä näöntarkastukseen. Koska tänään oli muutenkin menoa kaupungille, niin varasin sitten heti ajan. Tarkastuksen tulos oli melkoinen yllätys, oikean silmän näkö oli huonontunut ihan roimasti ja hajataittoakin oli tullut lisää. Kun laitoin omat lasit päähän ja peitin vasemman silmän, en nähnyt testitaululta ainuttakaan kirjainta. Normaalissa elämässä sitä eroa ei ole niin helposti huomannut, mutta tuossa se kyllä tosiaan tuli ilmi. Nyt on uudet rillit (kuvassa) tulossa ja samanlaisiin sankoihin (joskin mustiin) vielä aurinkolasit.

Ystävän kanssa on aloitettu jumpalla käyminen ja kyllä onkin mukava olo taas pitkästä aikaa. Myös kuntosalille olisi tarkoitus mennä. Tänään tulee varmasti hyvin uni, kun on hypellyt 1,5h.

8 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

No on kyllä aivan sun näköset lasit. Se on aivan kamalan ärsyttävää kun ei näe kunnolla. Mutta siis silmälaseista tykkään kyllä muuten oikein kovasti itselläni. Se on aika suuri osa mua.

Ja voi Pentti.

Elean kirjoitti...

Kauniit lasit!

Laiza kirjoitti...

Niinpä se on Suvi mullakin, että en oikein ilman laseja enää osais olla. Kuitenkin jo ala-asteelta asti rillit nokalla keikkunut, niin näyttääkin vähän omituiselta ilman niitä. Mutta sais ne vain olla niiiiiin paljon halvempia.

Bullukat kirjoitti...

Kauniit on lasit. Saako olla utelias ja kysyä, mistä hankitut.

Laiza kirjoitti...

Bullukat: Specsaverssilta nämä hankein.

Bullukat kirjoitti...

Kiitos tiedosta. Täytyypä seuraavan kerran, kun uusia laseja tarvin, käydä siellä katsomassa.

Suvi kirjoitti...

Lasit on kyllä typerän kalliita, varsinki jos ne joutuu laittaan uusiks melkein vuoden välein. Nisseniltä ostan yleensä, kun sinne voi maksaa osamaksulla. Tämmösellä köyhälle hyvä ratkasu.

Laiza kirjoitti...

Minäki oon normaalisti hankkinut instrusta osamaksulla, ajattelin että tuolla olis sen verran halvempaa että pystyis kerralla maksaa. Tulihan sitä hintaa kumminkin päälle 200e, joten pakko pyytää vähän apuja maksamiseen. Ei oo työttömänä heittää semmosia rahoja tuosta vaan.