torstai 19. marraskuuta 2009

Väsynyt

Olen hyvin väsynyt tähän sairaana olemiseen. Angiina alkaa olla selätetty, mutta korvat ovat aivan totaalisen lukossa. Vasemmalla korvalla ei tahdo kuulla juuri mitään. Sain onneksi vielä huomisenkin sairaslomaa, niin on toivoa, että jos tästä viikonlopun aikana toipuisi. Tuntuu tosi turhauttavalta vain maata ja niistää nokkaa, kun olisi niin kovasti halunnut töihin.

Jos jollain on niksejä korvien avaamiseen, niin kertokaa ihmeessä, tämä on hyvin epämukava olotila. Olen koittanut pitää nokasta kiinni ja puhallella, mutta eipä tuo mitään auttanut.

Viime sunnuntaina, ennen kuumeen nousua, ehdein tehdä hyvin onnistuneen kaupunkireissun. Oli ihan pakko mennä hakemaan aikaisemmin näkemäni toppaliivi Seppälästä. Kaikeksi onneksi siellä oli juuri yksi oikean kokoinen ja värinen yksilö. Toppaliivi tulee tarpeeseen työssäni, se kun on kätevä kanniskelussa (villakangastakissani on vähän ahtaat olkapäät ja toppatakki on taas liian kuuma ja typerän mallinen), sopivan vilpoinen autossa ja lämmittää mukavasti ulkona ollessa. Olin tosiaan tuota kyseistä liiviä jo aiemmin viikolla hypistellyt, mutta jätin sen sitten kauppaan, kun en vielä ollut päässyt työhön perehtymään ja huomannut, että siinähän tuo olisi oivallinen. Sunnuntaina sen sitten omakseni sain ja nyt odotan innolla, että pääsen sitä käyttämään.

Hain samalla reissulla leivokset minulle ja miehelle ja kävin kotimatkalla hänen luonaan kahvilla. Reissuhommia hänellä nyt jonkin aikaa taas, joten ei päästä viikolla näkemään.

Toivotaan nyt, että nämä korvat tästä viikonlopun aikana aukenisivat, tai menisivät edes jonkin matkaa parempaan suuntaan. Laulutunninkin jouduin taas perumaan.

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mulla oli joskus korva pitkään lukossa, niin lääkäri neuvoi syömään antihistamiineja ainakin muutaman päivän. Ne tasoittaa painetta tuolla pään putkistoissa. :)

Laiza kirjoitti...

Pitääpäs kokeilla, löytyykin kaapista sopiva arsenaali allergialääkkeitä. Nyt on sitte tullut tämä hirvittävä yskä, että ei saa yöllä nukuttua =/

Katilein kirjoitti...

Toivottavasti saat nyt taudin jo selätettyä! Paranemisterkkuja!