lauantai 20. maaliskuuta 2010

Levoton


Olen ollut tänään jotenkin kamalan levoton. Piirtämisestä ei tullut mitään, sain aikaiseksi vain tuollaisen säälittävän linnun. Noh, ehkä jonain toisena päivänä.

Aamupäivällä kävimme äidin kanssa kaupungilla ostoksilla. En kyllä löytänyt taas yhtään mitään, paitsi kirpparilta pari pashmina-huivia, niitä keräilen aina kun vain löydän kivan värisiä. Tylsäänkin asuun saa kivasti piristystä hauskan värisellä huivilla.

Koska kaupungilta ei narutoppeja löytynyt, niin päädyin sitten tilaamaan Ellokselta muutaman kolmen topin paketin. En oikein osaa käyttää mitään pitkähihaisia paitoja, huomaan aina kääriväni hiat johonkin kyynärpään tietämille, kotona käytän mieluiten juuri narutoppeja. Niitä ei vain tunnu tähän aikaan vuodesta oikein mistään löytyvän, ainakaan tämän kokoiselle ihmiselle.

Miekkonen on ollut taas työreissulla ja tänään päästiin taas näkemään, ilo on kyllä lyhytaikainen, koska maanantaina hän lähtee sitten Kiinaan työmatkalle. Olen kovasti miettinyt, että mitä tilaisin tuliaisiksi, jos tuo edes ehtii sellaisia katselemaankaan.

Ei kommentteja: