perjantai 26. maaliskuuta 2010

Vapautta


Musiikin kuuntelu pöytäkoneen pienistä kaijuttimista ei ole mikään akustinen nautinnon multihuipentuma, joten hommasin sitten langattomat kuulokkeet, jotta voin rauhassa kuljeskella ympäri kämppää popit korvissa. Täytyy myöntää, että tuli vähän hätiköityä tuon tilauksen suhteen, enkä perehtynyt kunnolla tuotteeseen, joten saan nyt sitten syyttää itseäni, kun tulikin hommattua kupittomat kuulokkeet, joita ei voi edes tuossa tukiasemassa ladata =( Mutta muuten aivan hyvä ostos. Noh, akkulaturi tilaukseen, niin eiköhän tämä tästä, se hankinta on muutenkin ollut listalla.

Edelliset Philipsin langattomat kuulokkeet olen haudannut kaapin perälle, kun ne olivat aivan raivostuttavat tapaukset. Paukkuivat ja rätisivät minkä kerkesivät, joten eipä niiden kanssa paljoa musiikista päässyt nauttimaan. Lataussysteemi niissä oli myös ärsyttävä.

1 kommentti:

Mielikuvittelija kirjoitti...

Ilman langattomia kuulokkeita ei enää osaa elää kun sellaiset kerran hankkii. Ne on niin ihanat :)
Mun korvakkeet toimii 100 metrin päähän, joten voi periaatteessa käydä viemässä roskia tai hengailla partsilla ja silti kuunnella mitä nyt kuunteleekaan.

Tuo ei-lataava-tukiasema kuulostaa vähän harmilliselta tosiaan. Mutta toisaalta jos sulla ois tupla-akut voisit ladata yhden akun täyteen samalla kun kuuntelet toista tyhjäksi... patterikierrätystä.