maanantai 3. toukokuuta 2010

Vappukuulumisia

Vappu meni aika rauhallisissa merkeissä. Tapasin ystäviä, harjoittelin näytelmää ja vietin aikaa miehen kanssa. Tuleva viikko on täynnä näytelmäharjoituksia ja tahti vain kiihtyy kesäkuuta kohden mennessä. Harmittaa toisaalta kun en ole aikoihin ehtinyt edes piirtää mitään kunnollista ja järkevää, tuntuu että patoutuu kamalasti ideoita sisälle, kun ei missään välissä saa niitä ulos. Tein taas pyhän päätöksen pitää luonnoslehtiötä mukana joka paikassa, mutta saa nähdä kauanko se päätös pitää.

Kelit ovat olleet aika vetiset, enkä ole sitten kamerankaan kanssa intoutunut pihalle. Yhtenä päivänä jahtasin oravaa metsässä, mutta kohtisuoraan ylöspäin kuvaaminen sateella oli sen verran haastavaa, ettei siitä mitään todistusaineistoa jäänyt.

Viime viikolla sain asuntooni uuden hienon oven. Siinä on oikein kauniit ikkunat ja on mukavaa, kun sitä kautta eteiseen tulee nyt luonnonvaloa. Vein pyörän huoltoon ja huomenna saan töiden jälkeen hakea sen, saapa nähdä miten kulkee. Viime syksynä siitä alkoivat renkaat loppumaan, vanha pyörä kun on, eikä renkaita tullut silloin sen maalaamisen yhteydessä vaihdettua. Siitä asti pyörä olikin sitten ulkovarastossa, mutta nyt saan sen käyttöön taas!

Veljen vaimo opiskelee hierojaksi ja sain käydä nyt kolme kertaa ilmaiseksi hierottavana hänen koulutehtäväänsä varten. Jalan hermopinnettä koitettiin hoitaa ja kyllä täytyy myöntää, että jalka nyt paljon rennommalta tuntuu. Pitää mennä nyt vielä jatkamaan tuota hoitoa, kun se kerran noin hyvin tuntuu vaikuttavan, eihän tokikaan kolmella kerralla saada monen vuoden vaivaa kuntoon.

Huomenna on taas työpäivä. Tämän hetkistä sopimustani on jäljellä pari viikkoa ja pitääkin heti aamupäivällä soitella, että saanko vielä ehkä jatkaa muutaman kuukauden. Olisin kyllä todella onnellinen jos saisin. Tykkään tuosta hommasta ja rahaa ei koskaan ole liikaa. Nyt täytyy painua peittoihin, että pääsee aamulla ylös!

Ja lupaan koittaa olla nyt ahkerampi blogin suhteen, vaikka kaikenlaista menemistä riittääkin!

Ei kommentteja: