keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Irtiotto


Ihana ja tarpeeseen tullut pieni irtiottoilta vietettiin näyttelijäporukalla erään jäsenen kotipihalla, meren ääressä. Maittavat tarjoilut ja mukava seura saivat mielen hilpeäksi ja huomenna jaksaakin toivon mukaan töissä touhuta. Sitten onkin juhannusvapaat ja sitten enää muutama viikko töitä.

Kotona sain ennen illanviettoon lähtöä sen verran aikaiseksi, että hioin maalattavaksi aiotusta lipastosta muutaman laatikon ja vedin ensimmäisen kerroksen maalia pintaan. Sain vuokraisännältä luvan maalata eteisen ällön keltaruskean seinän harmaaksi ja sitten ideat etenivätkin aika vikkelästi. Eteisen lipasto siis saa keltaisen maalin ja seinälle olisi tarkoitus hankkia näyttävä peili. Myös aivan tietynlainen pystynaulakko on hakusessa, mutta en ole vielä missään oikein törmännyt etsimääni. Jos jolla kulla on nurkissaan ylimääräinen metallinen pystynaulakko, niin laittakaa kuvaa tulemaan, ties vaikka olisi oikeanlainen.

Vanha amerikan arkku vain pitäisi nyt sitten johonkin eteisestä sijoittaa, se on aika iso, enkä ole oikein tästä asunnosta sille keksinyt paikkaa. Sohvapöydän virkaa se toimitti edellisessä kämpässä, mutta täällä kun ei sohvaa ole, niin en tiedä mihin sen tukkisin. Ehkä se menee säilytykseen vanhempien luokse ja joskus tulevaisuudessa löytää tiensä taas uusiin nurkkiin.

Juhannuksen suunnitelmissa on siis lähinnä seinän maalaamista ja kotona löhöilyä. Mitään muuta en juuri nyt kaipaa.

Ei kommentteja: