maanantai 12. heinäkuuta 2010

Eteisen uusi ilme


En tietenkään löytänyt varastoista mitään "ennen"-kuvaa eteisestä, mutta tällainen siitä nyt sitten tuli. Pystynaulakko vielä pitäisi jostain saada, en vielä tarkkaan tiedä sen sijoituskohtaa.

Olen valtavan tyytyväinen kun sain tämän aikaiseksi ja vieläpä suurimmaksi osaksi ihan itse. Veli auttoi ottamaan listat irti ja porasi peilille kiinnitysruuvit seinään (ja toi remonttitikkaat, kun en yltänyt kattoon asti maalailemaan). Mies irrotti proput vanhoista ruuvinreijistä, jotta pääsin pakkeloimaan. Ystävän mies asensi vetimet lipastoon.
Kyllä nyt kelpaa!

4 kommenttia:

Tarja S kirjoitti...

Tosi kivan näköinen eteinen! Ja plussaa se, että olet sen ihan itse tehnyt. HYVÄ SINÄ! Tuo ruskea pöytä näyttää tosi kivalta ja kodikkaalta. Varmastikin sinulla on kaunis koti! Aurinkoisia päiviä sinulle!

arleena kirjoitti...

Mustakehyksinen peili ja keltainen lipasto sopiv at hienosti yhteen. Kaunista tuli.

Laiza kirjoitti...

Kiitoksia, kiitoksia. Olen itsekin varsin tyytyväinen lopputulokseen. Harmi kun en löydä tuosta lipastosta mistään mitään aikaisempaa kuvaa. Se oli aika kurja ilmestys. Ärsyttävä kellertävän puun värinen ja laatikoissa sellaiset ällöttävät nuppivetimet, joita oli pakoillaan enää kaksi, loppuja laatikoita sai aina kiskoa pohjasta auki vaivalloisesti. Mutta nyt se on kerrassaan hieno.

Bullukat kirjoitti...

Todella ihanan näköinen eteinen. Hienosti laitettu.