torstai 1. heinäkuuta 2010

Hankintoja

Eilen vietettiin ihana humputtelupäivä äidin kanssa. Aivan aluksi käytiin kahvilla Pormestarinkadun kahvilassa, joka on nyt kesäaikaan avoinna. Todella mahtava paikka ja makoisia leivoksia. Tuonne mennään kyllä joskus toistekin!

Eteiseen löysin juuri oikeanlaisen peilin Jyskistä, jota yleensä vältän. Seinän maalaus siirtyy luultavasti viikon päähän, kun työt loppuvat ja on vihdoinkin aikaa paneutua siihen kunnolla. Lipaston sain juhannuksen aikana maalattua ja nyt löysin siihen mukavat vetimet, jotka vielä maalaan mustaksi. Sitten alkaa olla melko täydellistä.

Viimeisenä, mutta ei lainkaan vähäisimpänä, menin sitten ja laitoin Iphonen. Olen pyöritellyt ajatusta päässäni jo jonkin aikaa ja nyt sitten kävi näin. Olisin halunnut valkoisen, mutta heti saatavilla oli vain musta, joten otin sitten sen. Pientä hämminkiä oli liittymän siirrossa, kun kävi ilmi, että minulla olikin jokin määräaikainen sopimus edellisen operaattorin kanssa, joten päädyin sitten laittamaan kokonaan uuden liittymän ja sulkemaan vanhan.

Olen tässä nyt tuohon tutustellut ja mukavalta vaikuttaa. Lauantaina lähdetään sitten näytelmäporukalla reissuun, en malttaisi odottaa!

Ei kommentteja: