perjantai 23. heinäkuuta 2010

Tylsää työttömyyttäHuhhuh, viime viikko meni myyjäiskrääsää värkätessä. Noita lintuja tein ihan hiki hatussa ja eihän niitä sitten ostanut kukaan (paitsi miehen sisko). Vanhoja vaatteita sain ihan mukavasti kaupaksi ja pari tauluakin. Pöllökassejakin tehtailin myyntiin, mutta kun en niitä millään valmiiksi ehtinyt saada ja muutenkin meni ihan hutiloinniksi koko homma, niin jätin ne sitten suosiolla kotiin.

Tämä viikko onkin sitten mennyt vain elämää ihmetellessä ja nukkuessa liian pitkiä yöunia. Vuorokausirytmi alkaa pikkuhiljaa kääntyä päälaelleen.

Miekkonen on jälleen Kiinassa, enkä viitsi itselleni edes kunnon ruokaa laittaa.

Syyskuuta en millään malttaisi odottaa, vaikka voi olla, että laitan tuon Stingin lipun myyntiin, kun tulee niin tiukka aikataulu muuten. Sunnuntaina olisi ollut Porin Jazzeilla Tori Amos ja minä en ole tiennyt mitään. Harmittaa niin vietävästi.

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Nuo linnut on kivoja. Niistähän voisi tehdä sellaisia ovikoristeita niin kuin täällä Intiassa on norsuista. Niitä jos laittaisi pastellinvärisiä naruun niin niistä saisi kivoja koristeita vaikka vauvan huoneeseen.

Tähän tyyliin:
http://www.artoflegendindia.com/images/images_big/hda060_door_hanging.jpg

Anonyymi kirjoitti...

voisin pikkupojalle ostaa muutaman linnun, jos hinta ei ole kovin suolainen? laita vaikka s.postia jos olet luopumassa t. nannanen@windowslive.com