maanantai 6. syyskuuta 2010

Jännittää

Hui, viikon päästä pitäisi sitten olla Skotlannissa! Jännitys alkaa mahanpohjassa kutitella, kun en mikään tottunut reissaaja ole. Reissubudjetti tulee olemaan tiukka, mutta olen aika hyvä kitkuttamaan, enkä ostele yleensä mitään turhuuksia.

Olen ollut vähän stressaantunut ja kovasti miettinyt asioita. Tulevaisuudensuunnitelmani olivat oikein selkeät, kunnes vähän aikaa sitten sain sähköpostia, jossa kerrottiin avoimessa yliopistossa tarjolla olevasta opintokokonaisuudesta, joka olisi kiinnostanut. Päätin kuitenkin lopulta, että se ei kuitenkaan ole niin selkeästi mun juttu, että viitsisin siihen 500e uhrata ja samalla siirtää valokuvausopintoja (joihin siis aijon ensi vuoden alusta hakeutua). Nyt on jotenkin helpottunut olo, kun sai tuon päätöksen tehtyä.

Stingin konsertin päätin nyt sitten jättää väliin, kun olisi tullut niin paljon kuluja kaikista junamatkoista ja muutenkin aika tiukka aikataulu. Sain lipun myytyä huutonetissä, enkä edes hävinnyt alkuperäisestä hinnasta kuin muutaman euron.

1 kommentti:

Mielikuvittelija kirjoitti...

Aika sattumaa... Itse kun jännittää ensi maanantaina lähteä Englantiin... :) Hii. Ehkä törmätään, sehän on niin pikku paikka...