lauantai 2. lokakuuta 2010

Ajolähtö

Sain viime viikolla ikäviä uutisia. Vuokraisäntä tarvitsee asunnon pojalleen ja minun on muutettava joulukuun alkuun mennessä pois. Kaupungilla ei tällä hetkellä ollut vapaana ainuttakaan vuokra-asuntoa ja muutenkin ovat tässä pikkukylällä aika kiven alla. Voisin tietenkin miehen nurkkiin itseni tukkia, mutta hän asuu ihan eri puolella kylää, eikä siellä ole edes ketään ystäviä tai mitään muutakaan minulle ja kun en omista autoa, niin en sieltä oikein mihinkään pääsisi kulkemaan.

Olen pitänyt tästä asunnosta kovasti, kaikki tarvittava on lähellä. Haluan edelleen asua tässä pikkukylässä, vaikka kaupungin keskustasta varmasti löytyisi monen moista asuntoa. Olen siellä aikanaan viisi vuotta asunut, eikä se vain ollut minun paikkani. Joten nyt sitten pitäisi löytää se asunto jostain kiven alta.

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kurja juttu. Meille on käynyt kahdesti samalla tavalla. Toisen kerran jälkeen päätimme, ettemme enää ikinä vuokraa asuntoa yksityiseltä.

Onnea etsintään! Onhan se miehen kotikin varmasti parempi vaihtoehto kuin ei asuntoa ollenkaan.

Susu kirjoitti...

Moi!
Tiedäthän sä että sulla on kuuden kuukauden irtisanomisaika jos oot asunu siinä asunnossa yli vuoden. Eli ei se vuokraisäntä voi sua sieltä joulukuun alkuun häätää. Se on laissa sanottu niin.

Bullukat kirjoitti...

Olipa ikäviä uutisia. Kannattaa tosiaan selvittää tuo irtisanomisaika. Tsemppiä uuden asunnon etsintään.