perjantai 15. lokakuuta 2010

Loppuviikon kuulumisia


Alkuviikon masentavista uutisista on selvitty ja olenkin saanut aika paljon kaikenlaista aikaiseksi. Siivousta ja pyykinpesua ja valtavasti leipomista. Voi miten tykkään leipoa ja laittaa ruokaa! Hyvä ruoka totisesti tuo paremman mielen ja parhaat ruuat syntyvät ihan simppeleistä aineksista. Harrastan aika luovaa kokkailua ja keittiöni on yleensä aikamoisessa sotkussa kun innostun keitoksiani keittelemään. Mutta on se vain niin mukavaa.

Leipomisen kanssa olen vähän tarkempi ja teen yleensä reseptin mukaan (paitsi pitsataikinan), makeita leivonnaisia en niin paljon harrastakaan, mutta toisinaan on mukava sellaiseenkin ryhtyä. En edelleenkään tähän päivään mennessä ole koskaan leiponut täytekakkua ihan yksin, kun äiti on aina päässyt väliin sörkkimään. Enkä itseasiassa kovin paljoa pidä sellaisesta perinteisestä täytekakusta, niin eipä sitä sitten ikinä tule kokeiltua. Ehkä vielä joskus.

Asuntoasiakin on aika hyvällä tolalla, maanantaina saan tietää josko pääsisin muuttamaan nykyisen asuntoni identtiseen peilikuvaan tässä samassa pihapiirissä. Pitäkääpäs peukut ja varpaat pystyssä!

1 kommentti:

Bullukat kirjoitti...

Täällä peukutetaan kovasti asunnon puolesta. Tuohan olisi ihanteellinen ratkaisu. Lyhyt muuttomatkakin.