torstai 4. marraskuuta 2010

Rättipoikki

Huhhuh, tavarat on raahattu uuteen asuntoon ja olo on aikamoisen uupunut. Avaimia odottelin neljä päivää ja meinasi jo hermot mennä, etenkin kun nettiyhteyden olin jo siirtänyt uuteen osoitteeseen. Puhelimella ei oikein kovasti jaksanut nettailla.

Uusi kämppä on siis edellisen peilikuva. Bonuksena hirveän väriset ikkunanpielet ja kaapin ovessa kalvoväreillä tehty jouluinen kynttiläkuva, joka on kovettunut niin etten tiedä millä sen saisi irti. Tässä kämpässä on kyllä muutamia sellaisia juttuja, jotka toimivat paremmin kuin edellisessä, joten enköhän tule viihtymään. Palaan asiaan kunhan saan tänne jotain järjestystä edes.

2 kommenttia:

-TC- kirjoitti...

Niin sanottu "purkkalasta" tai ohut metallilasta. Sillä rapsuttelet kuvaa niin saat irti, ja sitten ne jämät mitä jää, niin auton tuulilasinpesunestettä mikroliinaan niin pitäisi lähteä melko hyvin. Värjäymiä saattaa vähän jäädä, jos se on siinä ollut vuosikaudet.

Laiza kirjoitti...

Mulla olikin noita metallilastoja sen jäljiltä kun edellisen asunnon seinää pakkeloin. Niillä oon saanut nyt puolet kuvasta rapsutettua.