sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Viikonloppuna

Viikonloppuna oli pakko leipoa muffinsseja pitkästä aikaa. Hyviä tuli, vaikka sävelsin taas omiani. Vein ystävän perheelle laatikollisen.

Kuvia on tullut otettua paljon. Välillä ei ole edes huvittanut, mutta olen vain pakottanut itseni. Tekemällä kait sitä parhaiten oppii.

Harmittaa kun on niin kylmä, ettei tarkene lenkille lähteä. Noh, odotellaan parempia aikoja ja lauhempia kelejä.

Eilen kävin tummun siskoja tervehtimässä ja sain lautasen, josta halusin aina lapsena syödä lättyjä. Se oli ihan pieni, vaikka mielikuvissani se oli paljon isompi.

Tänään kävin veljellä kahvilla ja kuvattiin kissoja pihalla, hän videolle, minä valokuvia. Ystävän kanssa käytiin navetassa lavastamassa lomitustilanne, jotta sain kuvia koulutehtäviä varten. Pelkään, että oon hirveän huono, niinhän mä aina pelkään.

2 kommenttia:

Satu Joensuu kirjoitti...

Älä yhtään ole huolissaan, sulla on silmää ja olet hyvä! Sekä koulussahan oppii. Harrastan itse myös valokuvausta. Kamera on ollut hyllyllä marraskuusta asti, mutta nyt pikku hiljaa kaivelen sen taas esiin, kun aurinko alkaa paistaan ja kuvausinto herää jälleen. Tsemppiä ja sinniä koulunkäyntiin! Blogiasi on mukava seurata. :)

Nonnukka kirjoitti...

Nam mitä herkkuja!