sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Kissa, joka rakasti elämää

Saima 1999 - 2011

Saima syntyi joskus heinäkuussa vuonna 1999. Ei meille ollut mitään tarkoitusta tulla uutta kissaa, mutta Saiman emä oli salaa synnyttänyt talon alle piiloon. Kun asia paljastui, haettiin Saima pahvilaatikolla sisälle, se oli siinä vaiheessa jo parin viikon ikäinen pieni kissanalku. Muita pentuja ei talon alta löytynytkään, joten Saima sai kasvaa yksin emänsä hellässä huomassa ja kun se näin varkain elämäämme tuli, päätettiin, että sen oli tarkoitettu jäävän taloon.

Saiman poikkeuksellisen lempeä luonne ja elämänilo tekivät siitä kissan, joka ei koskaan unohdu. Se oli aina kiinnostunut kaikesta tekemisestä, oli se sitten tietokoneella kirjoittamista tai kukkapenkin laittamista, Saima oli aina mukana.

Tuntuu niin tyhmältä, kun pieni harmaa kissa ei enää tule tervehtimään, ei enää lähde kanssani kuvausreissuille, ei säntäile intoa täynnä puusta toiseen, eikä koskaan enää kehrää kainalossa.

Saima ei siis alkanut toipua leikkauksesta, joten varattiin uusi eläinlääkäriaika. Lääkäri löysi suolistosta pahanlaatuisen ja levinneen kasvaimen. Täytyi tehdä oikein, vaikka se niin väärältä tuntuukin.

Hyvästi rakas Saima.

7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

:(

Rita kirjoitti...

Oi, tämä ja tuo Saiman ihana kuva niin kirpaisevat...

-TC- kirjoitti...

Otan osaa :|

Tiina kirjoitti...

Voi ei :( Osanottoni suureen suruun ja ikävään.

AnnHelen kirjoitti...

Otan osaa, ymmärrän tunteesi hyvin.

Bullukat kirjoitti...

Voi, näin surullisia uutisia täällä oli :( Saimalle hyvää matkaa Sateenkaarisillalle ja osanotot suremaan jääneille.

saigon kirjoitti...

Otan osaa :<.
t. Saima