maanantai 23. toukokuuta 2011

Makkaranpaistoa

Viikonloppuna tuli paistettua makkaraa oikein urakalla. Ensin perjantaina luokkakavereiden kanssa ja lauantaina laavuiltiin serkun ja tämän miehen, sekä serkun miehen siskon namibialaisen miehen kanssa (olikohan tarpeeksi sekavasti selitetty).

En ollut ennen käynyt lauantaisella laavullamme, se oli oikein ihana paikka, vaikka vaatteet haisivatkin savulle ihan hirvittävästi. Oli hauska höpötellä englanniksi pitkästä aikaa.


Makkaranpaiston lisäksi tuli tietenkin oltua ahkerana koulussa. Sunnuntaina kyllä teki tiukkaa nousta, kun vasta yhden aikaan oltiin nuotiolta kotona. Meinasin nukkua vähän myöhempään, mutta sain sitten itseni kiskottua ylös ja myöhästyin koulusta vain pikkuisen. 

Saima on alkanut toipua hyvin. Peräruiskeet ovat tehneet tehtävänsä ja ruokakin maistuu mukavasti. Kovin pitkälle rouva ei lähde, mutta nautiskelee auringosta tuvan seinustalla. Eikähän se nyt ole hyväkään mihinkään pidemmälle lähteä. Odottelen kyllä hetkeä, jolloin Saima taas iloisena hyppää sohvalle ja tulee puskemaan.

Ei kommentteja: