sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Synttärikuumeilua

Synttärikakuksi tein tällä kertaa ihanan Banoffeen.

Lauantaina oli tarkoitus juhlistaa synttäreitä kaveriporukan kera grillaten ja iltaa istuen, vaan torstainapa alkoi sitten kurkkua kivistää siihen malliin, että flunssahan sieltä tuli. Parina iltana olen nyt kuumeessa pyöriskellyt, mutta eiköhän tämä ala jo voiton puolella olla. Grillailut jäivät nyt pitämättä, mutta koitan saada porukan kasaan kunhan tästä toivun. 

Harmillista kun on makuaisti pikkaisen kadoksissa, niin en aivan täysin päässyt kakusta nauttimaan, mutta hyvältä se maistui näin vajavaisella makuaistillakin. Nuhan takia en nyt sitten päässyt koulun studiolle kuvailemaankaan tänä viikonloppuna, sekin tympii. Vielä olisi seitsemän erilaista tehtäväkuvaa ottamatta.

Eiliset Euroviisut piti tietenkin kuumeesta huolimatta seurata ja melkoista kuraahan ne taas vaihteeksi olivat. Itse tykästyin Unkarin kappaleeseen, mutta yllättävän huonosti menestyi se. Tänään sitten jännitetäänkin jääkiekkoa, olen toivonut synttärilahjaksi, että Suomi voittaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nam! Saisiko reseptin? Onnea! :)

Laiza kirjoitti...

Resepti löytyy tuolta: http://blogit.mtv3.fi/elamamakeaksi/2008/04/19/banoffee-torttu/

Rhia kirjoitti...

Vähän näyttäs sille että sun synttäritoive toteutui :)
Eksyin tänne sun blogiin kun olit joskus aikoja sitten jättänyt mulle kommentin.
Kävin kurkkaamassa noita sinun piirroksia ja niissä on useita tosi hienoja jotka sopisivat myöskin loistavasti kankaalle painettuna, esim t-paitaan, laukkuun tai jopa isompana pintana. Esim se avain jossa on taustalla vihreä kissa olisi aivan loistava printtinä, samoin koristeellinen pöllö mustalla tai valkoisella pohjalla ja riikinkukko myös. Oletko koskaan harkinnut noiden tuottamista eteenpäin tuotteiksi?

Laiza kirjoitti...

Rhia: Kyllähän sitä on kaikenlaista suunnitelmaa tullut pyöriteltyä mielessä, mutta jotenkin puuttuu kai uskallus ja usko omiin kykyihin. Ehkä vielä joskus.