maanantai 20. kesäkuuta 2011

Juhlat juhlittu


Viime viikolla käytiin ystävän kanssa auringonlaskua ihailemassa ja makkaraa paistamassa nuotiolla. Niin ja kuunpimennystä kytättiin myös.

Lauantaina vietettiin sukujuhlia, joihin leivoin pari juustokakkua ja suolaisia piirakoita. Kokeilin ensimmäistä kertaa gluteenittomiakin versioita ja ne onnistuivat oikein hyvin. Pientä draamaakin oli ilmassa, kun aamulla lähdettiin äidin kanssa kakkuja juhlapaikalle viemään. Olen nyt tottunut ajelemaan pappan autolla, jossa on melko löysät jarrut, joten äidin autolla ajaessa tuli sitten jarrutettua pikkaisen liian napakasti ja risteyksessä yksi kakku lensi äidin käsistä kojelaudalle. Noh, ei auttanut kuin hakea äkkiä kaupasta uudet tarvikkeet ja väsätä toinen kakku.

Sukujuhlia oli mukava kuvata ja varsin hyödyllistä, sillä juhlapaikalla on melko haastava valaistus. Loppukesästä kuvaan samassa paikassa miehen siskon häät, joten harjoitus tuli tarpeeseen. 

Nyt olen saanut kaikki rästihommat tehtyä ja loppu viikko on täysin joutilasta aikaa. Meinaan kuvata kaikenlaisia pieniä eläimiä =)

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

En koskaan väsy ihailemaan länsirannikon auringonlaskuja! <3

Henrietta kirjoitti...

Ihana auringonlasku. Mä haluaisin niin löytää piakan jossa kuvata laskua mutta aina on mehtä tiellä:)