maanantai 3. lokakuuta 2011

Matkaratsastuskilpailut


Viikonloppuna olin omaksi iloksi kuvaamassa matkaratsastuskilpailuja. Sää oli onneksi lauantaina mitä parhain. Kuvauspäivä oli mukava piristys, sillä mieli on nyt ollut vähän matalana. Viime viikon kohokohta oli kuitenkin Tori Amos, joka oli odotetusti upea. Erityisen onnellinen olin siitä, että olen päässyt autokammostani lähes kokonaan eroon. Pari vuotta sitten sain siedätyshoitoa, kun tehtiin miehen kanssa autoreissu Helsinkiin ja sen jälkeen olo on ollut auton kyydissä paljon rennompi. Sain jonkinlaisen trauman aikanaan kolarissa, enkä pystynyt muutamaan vuoteen panikoimatta tekemään yli kymmenen kilometrin reissuja kyytiläisenä, itse ajaessa ei ole koskaan ollut mitään ongelmaa.  

Kilpailussa oli muutamia eri sarjoja matkan pituuden mukaan. Lapsille oli oma reitti.

Laitumella tapahtumaa seurannut hevonen villiintyi, kun ratsastajat lähtivät matkaan.

5 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Wau mitä kuvia! Ei sulla sattuis sieltä lohtajalta olemaan enempää kuvia ratsukoista? Meidän numero oli 115. Mulla oli semmoinen pikkunen tumma lämpönen, jolla oli iso paksu pädi ja karjasatula. Olisi ihan mahtava, jos saisi kuvia.

Laiza kirjoitti...

Kuvia löytyy tuolta koko galleriallinen: https://picasaweb.google.com/118015886037885615505/Matkaratsastus?authkey=Gv1sRgCKv8zuiH94rE_gE#

Jos haluat käyttää kuvia netissä, niin mainitsethan kuvaajan niiden yhteydessä =)

Jaana kirjoitti...

Tottakai mainitsen. Wau kaksi todella hyvää kuvaa meistä. Toki toisessa mun ilme on vähän.. mutta minkäs voit, ku hymyilyttää niinkuin hangon keksi. :D Mää en tiedä miten päin olisin. Kiitos!

Jaana kirjoitti...

Kiitos vielä. Meidän blogia voi lueskella osoitteessa http://noovaponi.blogspot.com/

Laiza kirjoitti...

Ole hyvä vain! Tulevaisuudessa on tarkoitus tehdä enemmänkin yhteistyötä paikallisen hevosjalostusyhdistyksen kanssa. Rakastan kuvata eläimiä, joten mielelläni olen kameran kanssa kaikenlaisissa hevostapahtumissa, jatkossa olisi tarkoitus tapahtumiin osallistuvillekin tiedottaa, että tapahtumapaikalla on mahdollisuus kuvauttaa hevosensa.