torstai 17. marraskuuta 2011

LapsikuvaustaTässäpä pari kuvaa eiliseltä. Meillä oli oikein hauskaa ilmapallojen ja saippuakuplien kanssa. Seuraavaksi haluaisin kyllä aikuisia kuvaan, niin pääsisi vähän paremmin tutkimaan valoja...
Pitäisi opetella taas nukkumaan öisin, sairastelun aikana rytmi kellahti aivan totaalisesti ja ensi viikolla alkaa mielenkiintoinen työharjoittelu, johon tietenkin pitää ajoissa joka päivä nousta. Koskaan en ole nukkunut pommiin ja herään herätyskellon ensimmäisestä piippauksesta, tai sitten jo ennen kelloa aavistukseen, mutta aamut ovat kyllä inhottavia muuten. Etenkin talvella, kun on pimeää. 

Toivotaan, että harjoittelu poikisi töitäkin, alkaa pikku hiljaa ärsyttää tämä koko työharjoittelusysteemi, täysillä teet töitä ja rahallisesti et hyödy juuri mitenkään. Ajattelin kuitenkin, että parempi se on olla jotain tekemistä, kuin kotona vain olla, etenkin kun työkkäri ehdotteli jotain työnhakuklubia, joka olisi joka päivä pari tuntia ja sitä varten pitäisi sitten ajaa se 70km päivässä. Sanoin kyllä, että tulee pikkuisen liian kalliiksi muutaman tunnin takia ajella pari viikkoa. Ja kun mieskin on viikot nyt muualla, niin onpa muuta ajateltavaa.

Ei kommentteja: