sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Velvoitteeton viikonloppu


Eilen en ehtinyt leipomaan muffinsseja, joten piti tuunata kaupan muffeille kourrutus. Maistui. Ihana viikonloppu tyhjää täynnä, ei mitään pakollisia menoja. Olen saanutkin paljon aikaan, leiponut (sämpylöitä ja pitsaa), saattanut opintopäiväkirjan valmiiksi, siivonnut ja pessyt pyykkiä, sekä laittanut yhden työpaikkahakemuksen.

Kaiken tämän lomassa olen katsellut Downton Abbeyn ensimmäisen tuotantokauden, sitä voin kyllä suositella kaikille brittidraaman ystäville, loistava sarja. Mies ei oikein ymmärtänyt ja nukahti eilen kun aloin sitä katselemaan.

Olisin toki voinut nukkua pitkään ja fiilistellä, mutta jostain syystä olen noussut aamulla ennen yhdeksää ihan automaattisesti. Ei huono asia tämäkään, tuleepa illalla sitten mentyä ajoissa nukkumaan. Tänään jos vielä jotain oikein hyvää kokkaisi ja kaupasta täytyy kyllä hakea lisää appelsiineja.

1 kommentti:

Rita kirjoitti...

Oi, olipa hyvä viikonloppu! Hyvä tuunaus. Downton Abbeya minäkin olen seurannut alusta alkaen. Ja yksikseni saan sitä katsoa, kun toinen nyrpistää sille nenäänsä ;)

Lauantain pökkyröpaistia oli niin naftisti, että kolmelle ei olisi riittänyt. Ajattelin kysyä reseptiä ja tehdä joskus itsekin. Äsken juuri verileivän leipoja soitti,käski terveiset välittämään.