maanantai 19. maaliskuuta 2012

Arttu Juhani


Viikonloppuna olin pienen pojan nimiäisissä. Arttu Juhani on sukumme uusin tulokas, joten hänestä tulen varmasti jatkossakin ottamaan paljon kuvia. Mukavaa oli vaihteeksi olla oman suvun kekkereissä ja nähdä serkkuakin pitkästä aikaa. Sanokaa mitä vaan, mutta minusta suku on kyllä paras.

Herkkua oli monenlaista
 Viime viikolla pyllähdin jäähän selälleni ja kuvasin parina päivänä ahkerasti. Nyt selkä onkin sitten luultavasti tulehtunut. Sain terveyskeskuksesta kuvauskiellon, mutta toivottavasti tämä nyt viikonloppuun mennessä helpottaa, silloin pitäisi olla häitä kuvaamassa. Illalla menen veljen vaimolle kokeilemaan voisiko tätä hieroa, vai ottaako liian kipeää. Noh, kylmägeeliä nyt ensihätään ainakin.

2 kommenttia:

Lumihiutale kirjoitti...

On se sulosen näkönen poika:) Oho, kaaduit varmasti melko kipeesti, jos selkä kerran on tulehduspisteessÄ?:( hoida kuntoon vaan, niin ettei jää pitemmäks aikaa vaivaks..

Laiza kirjoitti...

Veikkaan, että selkä on enemmän kärsinyt tuosta raskaalla kalustolla kuvaamisesta ja kameralaukun raahaamisesta kuin kaatumisesta. Mutta koitetaan hoitaa kuntoon.