perjantai 11. huhtikuuta 2008

Ahistaa, laitoin monta omaa maalaustani myyntiin. Ahistaa luopua niistä ja ahistaa se, että oonko hinnotellu ne aivan päin -suokaa anteeksi- persettä. Varmaan kyllä jokaisella omia töitään kauppaavalla on näitä samanlaisia ongelmia. Niin ja ahistaa, että onko ne edes semmosia joita kukaan tahtois ostaa.

Myymiselle on syynä lähinnä aivan törkeä sähkölasku, joka vaivaa mieltä, lisäksi kouluun on vielä osa lukukausimaksusta maksamatta. Tässä asunnossa on ikivanha jääkaappi ja uuni, ne kai vievät sitten sitä sähköä vähän runsaammin. Ja onhan mulla toki nämä koneet yötä päivää päällä, että en kyllä mikään ympäristöystävällinen ihminen siinä mielessä ole.

Lapsena kuvattiin veljen kanssa Ekoisti-sarjaa (ei millään tavalla kopio Ylen saman nimisestä sarjasta), jossa esitin hieman epäilyttävää Greenpeacen ympäristöaktivistia, joka teki mitä ihmeellisimpiä tempauksia luontoa suojellakseen. Niitä on oikeastaan aika huvittavaa katsoa näin monen vuoden jälkeen. Ja niitä siis oikeasti on kymmeniä jaksoja. Veljeni jopa editoi beta-videolle jollakin kasettidekillä tunnusmusiikin jokaiseen jaksoon. Hassuja aikoja olivat ne =D

Ei kommentteja: