maanantai 28. huhtikuuta 2008

Mukava ilma, vaikka aurinko ei niin täydeltä terältä paistakaan. Ulkona tuoksuu niin ihanasti keväälle. Tänään ilahdutin itseäni uudella Desperate housewives-jaksolla, jonka jälkeen tein lenkin kunnan viralliselle pururadalle. Sinne ei ole matkaa kuin alle puoli kilometriä, mutta en ole viitsinyt aiemmin mennä, kun siellä on paikat luultavasti olleet vielä lumen peitossa. Kiva päästä välillä vähän mäkiä kiipeämään, kun täällä muuten tuo maasto on melkolailla tasaista. Vaan kylläpä eniten tykkään kierreillä niitä ihan omia reittejäni.

Koululta tuli sähköpostia, että tiedossa olisi kevätmyyjäiset, en vielä osaa sanoa menisinkö sinne myymään mitään. Jotenkin se on aina hankala omia töitä hinnoitella ja printtejä on tosi vaikea tuollaisessa tilaisuudessa myydä, kun niitä pitäisi olla ihmisten nähtävillä, eikä sinne oikein kauheasti esille mahdu. Jos ne ovat vain laatikossa, niin ihmiset joutuvat niitä sitten klemomaan ja sehän ei ole kivaa. Joulumyyjäisissäkin kaupaksi taisi mennä vain bhd ja murmur-paitoja ja kasseja.

Lenkiltä tultuani aloin väsätä ruokaa, kun mieskin tuli ( sillä on loma, jippii! ), kokeilin pitsarullaa vähän erilaisella pohjalla. Ihan hyvää siitä tuli. Muutamasta palasta sai vatsansa täyteen ja nyt sitä koitankin tässä sulatella. Ehkä pienen levon jälkeen raahaan itseni toiselle lenkille.

Ei kommentteja: