maanantai 26. toukokuuta 2008

Eilen olin vesillä pitkästä aikaa. Isä ja veljeni ovat osakkaita venefirmassa, jota pyörittävät tädin miehen ja tämän veljen kanssa. Mieheni oli myös mukana, koska tuollaisen ison veneen vesille laskemisessa tarvitaan vähän jämerämpää kalustoa ja heiltä kotoa maatilaltahan sitä löytyy. Mieheni on lisäksi sivutoiminen ammattikalastaja, joten muutenkin vähän elämä pyörii noiden veneiden ympärillä. Hytissä oli oikein mukava istuskella ja katsella veden pärskymistä.

Äidin kanssa toimme koko päivän uurastaneelle miesväelle kahvia ja lettuja ja tädin leipomia pullia. Koko päivä menikin melkein siellä satamassa ja niitä eväitä valmistellessa. Sinänsä harmittaa etten sitten ehtinyt lenkille, tai olisin hyvin kyllä ehtinyt, mutta olin niin poikki etten jaksanut.

Tänään kävin työkkärissä selvittelemässä asioita ja luulin kaiken menneen hyvin kunnes sieltä nainen soittikin, ettei koulun antama todistus kelpaa. Pitäisi olla jokin erotodistus tai tutkintotodistus. Meiltähän ei koulusta miksikään valmistunut, tuollainen maksullinen taidekoulu siis kyseessä. Soitin sitten koululle ja lupasivat sieltä postittaa jonkinlaisen todistuksen opintojen päättymisestä. En siis ole eronnut suinkaan koulusta, en vain jatka kolmatta vuotta, koska ei kertakaikkiaan ole varaa.

Ei kommentteja: