keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Teki kovasti mieli jotain hyvää kahvin kanssa, joten tein lettuja. Tai oikeastaan blueberry pancakesseja ilman niitä blueberryjä. Tuo on sellainen resepti mihin olen ihastunut ikihyväksi, en enää muunlaisia lettuja teekkään.

Tästä tulee viisi pikkuplättyä, joten jos on isompi pannu, niin kannattaa tehdä ainakin kaksinkertainen annos

2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tsk leivinjauhetta (ite kyllä laitan vaan yhden teelusikallisen)

1/2 tsk suolaa

1/2 dl sokeria (puoli korkillista nestemäistä hermesetasta)

40 gr voita (en oo ollu kovin tarkka tämän kans, yleensä laitan vähemmän)
2 dl maitoa
1 muna


Ja jos tahtoo näistä niitä mustikkaplettuja niin:

2 dl mustikoita

Oon ollut todella laiska koko päivän. Voi johtua siitä, että nukahdin eilen ennen kahtatoista ja heräsin sitten viideltä aamulla ja valvoin pari tuntia. Seuraavan kerran heräsin joskus yhdeltätoista ja sitten taas jossain vaiheessa nukahdin ja heräsin kahdelta. Jotain tekemistä voi olla myös allergialääkkeillä, ne kun pistää välillä väsyttämään niin turkasesti.

En oo koskaan oikein välittänyt valokuvaamisesta, mutta nyt huomaan innostuneeni siitä ihan uudella tavalla, ehkä osittain tämän blogin ansiosta. Huomasin jopa suunnittelevani kuvausretkeä johonkin kivaan paikkaan. Sellaisen vielä epäilemättä tulen toteuttamaankin. Pitäisi olla vain joku näppärä digipokkari, jota voisi aina pitää mukana, tuo miehen kamera on vähän liian suuri esimerkiksi lenkille raahattavaksi.

1 kommentti:

Sanna-Mari kirjoitti...

Oi vitsi nuo kuulostavat herkullisille! Täytyy kokeilla jo tänä viikonloppuna. :) Kiitos ohjeesta.