maanantai 30. kesäkuuta 2008

Olipas kerrassaan mahtava reissu! Lauantaina Turku oli sateinen, ja porukka aika uupunutta pitkän bussimatkan jäljiltä. Monet taisivatkin ottaa pienet nokkaunet kun hotellille päästiin. Sieltä sitten suunnattiinkin Samppalinnan kesäteatteriin katselemaan Hääkeikka-esitystä. Oli kyllä mahtava. On aina mukava kuunnella kun joku osaa oikeasti laulaa.

Esityksen jälkeen alkoi olla nälkä. Löysimme hyvän ruokapaikan, vaikka kello oli jo paljon. Mukavassa seurassa söimme ja rupattelimme kaikenlaista. Porukka oli jo tässä vaiheessa aika hajallansa, mutta kyllä seuraavana aamuna kaikki olivat tallella.

Sunnuntain päätimme viettää keskiaikaisissa tunnelmissa. Suuntasimme Turun linnaan, jossa olikin mukava kierrellä.


Sitten suuntasimmekin keskiaikamarkkinoille, joilla riitti näkemistä ja kokemista. Tarjolla oli keskiaikaisia ruokia ja juomia ja käsityöläiset esittelivät keskiaikaisia työtapoja. Koska olen tällainen omapäinen ja itsenäinen, niin kiertelin linnassa ja markkinoilla ihan vain itsekseni. Sillä tavalla on tuollaisessa tapahtumassa mielestäni kaikista hauskinta. Saa mennä miten haluaa, eikä kukaan ole hiasta repimässä toiseen suuntaan.

Markkinahumusta meninkin sitten rauhoittumaan Turun tuomiokirkkoon. Olipa se komea rakennus. Sitten alkoikin jo kohta olla lähdön aika, istuskelin vielä hetken aikaa puistossa ja nautiskelin vihreydestä. Juuri kun pääsimme kaikki onnellisesti linja-autoon, alkoi sataa kaatamalla, ajoitus oli siis mainio.


Koko reissulla oli mukava ja kepeä tunnelma, porukka oli mahtavaa ja asiat sujuivat mutkattomasti. Ihanaa. Nyt on kroppa ihan kipeä portaiden kiipeämisestä ja kävelemisestä, mutta eiköhän se ollut sen arvoista.

6 kommenttia:

Tuazophia kirjoitti...

Kauniita kuvia! Alkoi melkein tehdä mieli Turkuun. :)

Oletko huomannut, että kun kirjoituksissasi ei ole otsikkoa, Blogilista näyttää aina vain jonkun vanhan kirjoituksesi otsikkoa uusimpana viestinä?

Laiza kirjoitti...

Hmmh. Kai tässä pitää sitten alkaa otsikoimaan kirjoitukset, vaikka inhoankin sitä.

arleena kirjoitti...

laiza, taisinpa nähdä ryhmänne kulkevan Kauppiaskatua Aurajoen rantaa kohti. Vai oliko ryhmänne naisvoittoista noin 10-12 henkilöä.

Hyviä kuvia olet Turun nähtävyyksistä ottanut.

Laiza kirjoitti...

Arleena, voi olla juu, että olet osan porukasta nähnyt=)Kokonaisuudessaan meitä oli 26, mutta porukkahan toki oli melkolailla hajallaan koko ajan. Mihinkäs aikaan tämän ryhmän näit?

arleena kirjoitti...

Lauantaina siinä 12-13 välillä muistaakseni

Laiza kirjoitti...

Jaa-a, mysteeriksipä lienee jäävän näitkö meitä vaiko etkö =D Mutta eipä se mitään, Turku oli oikein viihtyisän oloinen paikka ja ihmiset olivat mukavia.