maanantai 7. heinäkuuta 2008

Rannalla

Onpas ollut mukava päivä. Aamulla heräsin, kun serkulta tuli viesti, että on täälläpäin käymässä ja lähtisinkö hänen kanssaan rannalle. Tokihan olin heti innoissani lähdössä, koska olen muutenkin suunnitellut meneväni, mutta kukaan ei vain ole seuraksi tarjoutunut. Sää oli aika harmaa, mutta ei se meitä haitannut, koska reissun tarkoituksena ei ollut auringonpalvonta.

Ensin käveleskelimme rannan läheisyydessä olevaa tietä pitkin, koska serkkuni halusi tutkailla tulevia mustikkapaikkoja ja sieniä.

Sitten menimmekin rannalle ja sytytimme nuotion meren kuljettamista puista. Rannalla on pari epävirallista nuotiopaikkaa, joista löytyikin sopivasti ritilää makkaranpaistoa varten ja oikein grillipihditkin. Mökkikin meillä tuolla rannalla on, mutta oli paljon mukavampaa tehdä nuotio, kuin istuskella mökissä. Valitettavasti ensi kesänä sitä mökkiä ei välttämättä enää ole, koska armeija on pakkolunastanut sen ja muut rannan mökit. Surullista.

Nuotiolla paistoimme makkarat ja serkun löytämän herkkutatin, joka oli yllättävän maukas.

Parempaa maisemakuvaa en oikein tälläkertaa saanut, mutta tämä kelvatkoon. Tulevaisuudessa varmasti tulee lisää kuvia samasta paikasta.

Nyt hipsin töihin iloisin mielin, olipa mukava retki.

3 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Tuohan on hieno maisemakuva, hiekkarantaa ja aavaa Pohjanlahtea.

Malla kirjoitti...

Kauniita, rauhallisia kuvia.

Löysin blogiisi muutama päivä sitten. Voinko linkittää sinut omaan blogiini, jotta osaan tänne toistekin?

Laiza kirjoitti...

Malla: linkitähän toki =)