perjantai 29. elokuuta 2008

Kahvihetki äidin kanssa

Tänään kipaisin kaupungissa, kun piti työkkärissä käydä. Kiertelin vähän vaateliikkeitä, mutta joka paikassa oli jo syksyn uutuuksia, jotka olivat mielestäni kamalan tylsän värisiä. Anttilasta löysin kuitenkin aivan ihanan pitkähihaisen paidan, minulla kun ei ole kaapissa kuin muutama pitkähihainen, niin se oli oikein tervetullut löydös. Niitä taisi olla punaisena ja mustana, otin sitten mustan, mutta punainenkin jäi sen verran kaivelemaan, että ehkä haen sellaisen huomenna.

Työkkärin jälkeen ruokaostoksille ja sitten kotia kohti. Hain samalla äidin töistä, koska olinhan tietenkin hänen autollansa. Cittarista olin ostanut meille prinsessankakkua ja sitä nautiskelimme kahvin kera.

Kotiinpäin ajaessa soitteli yksi näyttelijäporukan jäsen, että pääsisinkö tuuraamaan häntä huomenna erääseen tapahtumaan ja suostuin sitten, kun ei minulla oikein mitään ohjelmaakaan ole. En viitsi kertoa siitä tapahtumasta vielä tässä mitään, huomenna sitten.

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Täältähän löytyi "tuttuja" :)

Ihania kuvia ja myös töistäsi näkisin mielelläni lisää kuvia ;)

Fiilistelin myös lukuisilla hiekka- ja rantakuvillasi. Kesälomareissullamme kävimme myös kävelemässä Lohtajan hiekoilla. Tuttuja paikkoja, kun olen aikoinaan asunut siellä ihan vieressä, Himangalla.

Mukavaa viikonloppua!

Terveisin Snadi Voimikselta ;)