lauantai 30. elokuuta 2008

Vuosipäivä ja venetsialaiset

Meillä oli tänään miehen kanssa seurustelun vuosipäivä, tosin en enää muista monesko vuosi on menossa. Sählätty on yhdessä kuitenkin jotain 13 vuotta, joten ei sillä niin ole väliä milloin se päätös varsinaisesta seurustelusta tehtiin.

Sen kummemmin ei juhlittu, kahvit juotiin ja höpistiin kainalokkain. Ensi viikolla olisi tarkoitus sitten mennä vähän hienommin johonkin ravintolaan syömään.


Eilen illalla minulle soitti eräs freelancer toimittaja, joka halusi tehdä minusta ja veljestäni, sekä muutamasta muusta sisarusparista jutun paikallislehteen. Aiheena oli rakkaat lapsuudenpaikat ja muistot. Haastattelussa oltiin siis tänään ja oli aivan mukavaa. Lapsuuden rakkain paikka oli meillä molemmilla Vattajan hiekkaranta, josta on blogissakin kuvia esillä. Myös muutamalla muulla haastateltavalla oli valintana sama paikka.

Näyttelijöiden keikan jouduin perumaan migreenin vuoksi, mikä harmitti vietävästi. Kyseessä oli erään hääjuhlan häiriköinti, johon olisin mielelläni osallistunut. Mutta onneksi saivat sen ilman minuakin hoidettua.Täällä vietetään nyt Venetsialaisia, eli mökkikauden päättäjäisiä. Ulkona paukkuvat raketit ja ajattelinkin kohta mennä sinne katselemaan. Lapsuuden Venetsialaiset olivat ihania ja vietimme ne aina Vattajalla. Illalla rannalle kokoontui paljon tuttua väkeä ja saman ikäisiä leikkikavereita. Poltettiin kokkoja ja ammuttiin raketteja, pimeällä rannalla se oli aika lumoavaa.

1 kommentti:

Suvi kirjoitti...

Voi niitä ihania vattajalla vietettyjä venetsialaisia. Yhden muistan erityisen hyvin. Teijän mäkin terassi oli koristeltu niillä värikkäillä muovi ulkotulilla, ja taisi ranasaki olla muutamia roihuja. Oltiin kaikki sielä. Se oli ihanaa se.