lauantai 23. elokuuta 2008

Lisää muffinsseja
Tänään leivoin sitten suklaamuffinsseja, valkosuklaalla höystettynä. Otin juustomuffinsseistakin parempia kuvia, kun edellisessä postauksessa oleva oli niin hämärässä otettu, että se on aivan surkea. Suklaaversiot onnistuivat muuten tosi hyvin, mutta sokeria olisi saanut olla reilusti lisää. Itse kun en tosiaan makeasta niin välitä, niin sitten aina laitan sitä leivonnaisiin liian vähän. Mutta koostumus ja kaikki oli oikein kohdallaan ja olen tyytyväinen aikaansaannoksiini, suklaaversioihinkin vain sävelsin reseptin omasta päästä, joten siihen nähden onnistuivat.

Tänään olisi aikomuksena mennä paikalliseen laulelemaan karaokea. Tosin, en kyllä varmaankaan laula. Joka kerta kun olen siellä yrittänyt päästä laulamaan, niin ilta on loppunut ennen kuin vuoroni on tullut. Kaupassa jo kuulinkin muutamasta suusta, että illalla on samat suunnitelmat, joten aivan mukavasti on varmaan porukkaa tulossa.

Ennen minulla piti aina olla joku kaveri tuonne mennessä, mutta näiden näytelmätouhujen myötä ja muutenkin tänne kotiuduttuani, voin olla varma, että aina löytyy mukavaa seuraa johon olen tervetullut. Voin siis hyvillä mielin lähteä yksin ja olen siitä iloinen.

2 kommenttia:

Katilein kirjoitti...

Mums, muffinsseja :)
Minäkin hiippailin joskus lähibaariin lauleskelemaan karaokea ja hyvin laulelun lomassa juttuseuraa löytyi. Toivottavasti sinulle tulle kiva ilta!

Marika kirjoitti...

Voi nami, aivan äärimmäisen hyvännäköisiä muffinseja!