tiistai 26. elokuuta 2008

Marjoja

Eilen oli aika reipas päivä. Menimme serkun kanssa poimimaan mummulle vähän mustaviinimarjoja eräältä tilalta. Siellä vierähti muutama tunti ja marjoja kertyi likimain kymmenen kiloa. Nyt on kädet vähän kipeänä ja selkä jumissa. Kotiin päästyäni nukahdin muutamaksi tunniksi, serkku meni vielä metsään katsomaan mustikoita.

Illalla päätimme hakea kaupasta muutaman siiderin ja jotain naposteltavaa ja niin sitten istuimme iltaa kahteen asti yöllä. Juttua riitti ja lopuksi katsoimme muutaman jakson Isänmaan toivoja, joita minulla sattui koneella olemaan. Oli oikein mukavaa.

Tänään aijon linnoittautua koneelle illalla ja seurata asukkaiden asettumista uuteen bb-taloon. Hommasin nimittäin 24/7 katseluoikeuden nettitv:lle, niinkuin muutamana edellisenäkin vuotena. Kun olen aika paljon yksin, niin on kiva kun taustalla kuuluu mukava puheensorina ja muutenkin on hauska seurata mitä talossa tapahtuu.

Ja kainaloon haluaisin tänään myös. Toissapäivänä en viitsinyt edes halata, kun mies haisi niin törkeästi kalalta, ettei iljennyt. Hyi.

Ei kommentteja: