perjantai 1. elokuuta 2008

Rannalla ja ruustinnan kahvipöydässä

Tänään menimme miehen kanssa päivällä meidän mökille paistamaan makkaraa. Sää oli melko tuulinen, mutta sisällä tarkeni hyvin. Kyselimme toisiltamme trivial pursuitin kysymyksiä ja höpistiin.
Sain vihdoinkin rannan läheisyydessä laiduntavista lampaista kuvan.


Mökkeilyn jälkeen menimme äidin kanssa kylän pappilaan nauttimaan Ruustinnan kahvipöydän antimista. Täällä on jokavuotiset kirkkomusiikkijuhlat ja niiden ohessa sitten on tuollaista kaikenlaista tapahtumaa. Meillä on perinteeksi muodostunut tämä kahvipöydän katsastaminen.

Olihan siellä taas herkkua jos jonkinlaista. Kaikkea piti tietenkin maistaa. Meille meinasi käydä vähän hullusti, kun suunnittelimme menevämme tuonne vasta huomenna, mutta sitten eilen illalla aloin miettiä, että onkohan se ollenkaan enää sitten auki ja niinhän se olikin, että tänään oli viimeinen päivä. Onneksi tuli asia varmistettua, olisi kyllä muuten harmittanut vietävästi.

1 kommentti:

arleena kirjoitti...

Kaunis pappila ja sen kuistit. Lapsuudenkodissani oli myös kuisti, pyöreä ja lasitettu korkeimmilla ikkunoila kuin kuvassasi. Samanlaiset pariovet. Valkoinen talo ja valkoinen kuisti.