torstai 14. elokuuta 2008

Tylsistymistä


Piirtelin taas joutavia aikani kuluksi. Kävin heti aamupäivästä kaupungilla hoitamassa asioita ja palauttamassa koululle entisten ateljeetilojen avaimen, joka oli epähuomiossa jäänyt minulle. Kävin kirpparillakin kiertelemässä, mutta ei sieltä mitään löytynyt. Cittarista sen sijaan tarttui mukaan ihana punainen hamonen, 5e! Ja taisipa olla juuri sama hame jota aiemmin kesällä hypistelin, mutta en raaskinut ostaa. Se sopii täydellisesti uusien punaisten kenkien kanssa.

Käytiin äidin kanssa oikein paikallisessa ravintolassa syömässä, ruoka oli hyvää, mutta ei harmi kyllä ollut niin kova nälkä, että olisi tullut ihan koko rahalla syötyä.

Nyt alkaa jo tosissaan tylsistyttää tämä kotona maleksiminen. Kunhan nyt saisin jonkinlaisen luovuuspuuskan, niin voisin käyttää tämän joutilaisuuden hyödyksi. Ideoita puskee kyllä päähän, mutta mitään sieltä ei tunnu tulevan ulos.

4 kommenttia:

Mona kirjoitti...

Hello. This is a great picture, who drew it?

Laiza kirjoitti...

I did, thanks =)

Heleena kirjoitti...

Hittolainen, tämän tyyppistä kuvatusta oon tuumaillu olohuoneeseen..Minkä kokonen ja hintanen, If I may ask?

Laiza kirjoitti...

A4:n tuosta saa vaikka heti, jos tuut henk.koht. hakemaan niin kympin verran, jos paan postisa, niin vähä päälle. Isompaaki toki saa kyllä, mutta se mun pitää erikseen järjestää.