lauantai 29. marraskuuta 2008

Pikkujouluilua

Tänään on harrastajanäyttelijöiden pikkujoulut ja menemme katsomaan Kiss me Kate - musikaalin ja sen jälkeen syömään. Karseaa kun sekä työpaikan, että näyttelijöiden pikkujoulut sattuivat samalle viikonlopulle, onneksi sentään eri päiville, mutta koville se silti ottaa. Etenkin kun nyt olisin mieluusti miehen kanssa, kun ei olla viikkoon nähty ja hyvin vähän puhuttukin.

Eilen oli siis työpaikan pikkujoulut, oli tosi mukavaa ja tunnelma oli oikein loistava. Olimme sellaisessa sopimuksesta auki olevassa kahvilassa, eikä siellä ollut edes mitään henkilökuntaa paikalla. Oli kynttilöitä ja joulumusiikkia, eikä onneksi kovin jouluista ruokaa, minusta on kivempi säästää ne varsinaiset jouluruuat itse jouluun, meneehän niistä maku jos niitä jo marraskuussa syö. Muutaman viinilasin join ja lähdin kotiin jo yhdeltätoista, mies tuli hakemaan. Sitä enempää ei olla ehdittykään vielä nähdä, vaikka mies tuli jo torstaina kotiin. Silloin hän oli niin väsynyt, että en viitsinyt mennä kyläilemään ja eilen oli kiirettä ja tohinaa tuon pikkujoulun vuoksi. Sovittiin että veli minut vie, niin mies sitten hakee.

Tänäänkin suuntaan heti syömisten jälkeen kotiin, en ole kovin innostunut yöelämästä, oma sänky vie kyllä nyt voiton.

1 kommentti:

khr kirjoitti...

Minua vähän harmitti jo kesällä, kun tuo Kiss me Kate tuli ohjelmistoon vasta syksyllä. Kokkolaan kun ei ole ollut enää elokuun jälkeen mitään asiaa.