sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Toivottuja vieraita


Vanhempien lintulaudalle oli tänään ilmaantunut odottamiani punatulkkuja. Ne olivat tosi komeita ja isoja ja hihkuin innosta nähdessäni niitä. Parhaimmillaan maassa ruokaili seitsemän punatulkkua.

Koristesydämet saivat kauniit punaiset nauhat.Koska olin jo aamusta saakka vanhempien luona, niin toki sitten söinkin siellä.


Lähdimme äidin kanssa vähän tutkailemaan mahdollisia joululahjoja paikallisesta suoramyynnistä ja paluumatkalla poikkesimme mummun sisarusten luokse kahville. Siellä on kauniita esineitä ikkunan väleissä.


Eiliset pikkujoulut sujuivat mukavasti. Kiss me Kate - musikaali ei ollut ihan omaan makuuni ja valitettavasti minulla tulee myös joka kerta teatterissa pää kipeäksi, niin se ei ollut kovinkaan nautittavaa. Ruoka oli hyvää ja seura mukavaa. Menin ja tulin autolla, joten pääsin heti syömisen jälkeen lähtemään kotiin nukkumaan. Ja nukuinkin onneksi varsin hyvin.

Tänään menen vielä viettämään iltaa miehen luokse ja huomenna onkin taas palattava arkeen, vaikka tuntuu etten ole yhtään saanut hengähtää koko viikonloppuna.

6 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Meillä ei ole käyny yhtään punatulkkua. Fasaaneita, tikka ja muita pikkulintuja kyllä, mutta ei punatulkkuja. Ne kun olis niin kauniita, talven ja joulun näköisiä.

Tuazophia kirjoitti...

Mahtava tuo kuva, jossa on talitintti ja punatulkku! Lapsena en välittänyt linnuista, mutta nykyään tykkään värikkäimpiä ja pieniäänisiä katsellakin.

Anonyymi kirjoitti...

Punatulkut on kauniita. Harmi, etten niitä koskaan luonnossa näe.

Tilhiä onneksi kylläkin kerrostalomme pihlajissa vierailee.

Sanna-Mari kirjoitti...

Todella kauniita nuo tulkut. :) Tykkäilen muutenkin kuvistasi.

Mukavaa joulua!

sitruuna kirjoitti...

Tajusin muuten kuvistasi, että punatulkkuja ei koskaan näe kaupungissa! En ole nähnyt niitä vuosiin. Harmi, sillä ne ovat tosi kauniita lintuja.

Eija kirjoitti...

Ihania nuo punatulkut, en tiedä mihin ne ovatkin meiltä hävinneet vaikka onkin metsää ympärillä. Nuo valkoiset sydämet ovat kauniita:)