perjantai 21. marraskuuta 2008

Ärsy


Tänään on ollut pinna kireällä ja olen menettänyt hermoni useaan otteeseen. Huono päivä siis, mutta eiköhän tämä taas tästä. Onneksi on ystäviä ja rakkaita, jotka saavat paremmalle tuulelle.

Ja tuota....Ostin taas kengät. Puollustuksekseni sanottakoon, että niissä oli todella roima alennus, sillä töistä lähtiessäni satuin huomaamaan eräässä urheiluliikkeessä konkurssimyynnin. Niin lähtivät Karhun punaiset juoksukengät matkaani. Ja ihan oikeasti tulevat tarpeeseen, sillä edelliset lenkkarini alkavat jo vedellä viimeisiään, eivätkä alunperinkään olleet kovin laadukkaat.

Eilen tein lisää jouluaskarteluja ja olin muutenkin ihan hyperaktiivinen, tiskasin jopa tiskit. Sitä on paljon virkeämpi kun ei nuku mitään päiväunia ja keksii itsellensä kaikkea kivaa. Tänäänkin olisi pitänyt vain ottaa itseään niskasta kiinni ja puuhailla kaikkea, mutta sen sijaan möllötin peiton alla ja olin muka maailman surkein otus.

Huomenna kokkaillaan miehen kanssa (lähinnä se kyttää olkani takaa, että mitä oikein teen) pihvejä, jotka eilen ostin ja sitten jotain hyvää lisuketta. Voisipa hakea vaikka jotain valmissalaattia töissä ruokatunnilla.

Nyt koitan laittaa pään tyynyyn ja alkaa nukkua, vaikka virtaa olisi ihan liikaa, nähtävästi kuuden tunnin yöunet ovat minulle ihan optimi.

Ei kommentteja: