sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Talviunta kaivaten

Nyt on sellainen olo, että tekisi mieli tehdä peitoista pesä ja nukkua kevääseen saakka. Jotenkin tämä pimeys ja kotona oleminen pistää väsyttämään ihan totaalisesti.

Nukuin pitkään ja menin heti aamupäivästä vanhempien luokse käymään. Söin siellä ja kävin Saiman kanssa pihalla kuvaamassa. Sitten tulinkin kotiin ja olen ollut ihan väsynyt koko ajan. Mies tulee vielä illalla käymään, toivottavasti saan itseni virkeäksi siihen mennessä. Nyt koitan juoda kahvia.

2 kommenttia:

Paulatäti kirjoitti...

Löysin sun sivun vasta äsken, mut ... Mulla kun ei ole koskaan ollut mitään syysväsymystä, eikä vuosikausiin edes sitä kevätväsymystä. Mitään lääkkeitä en ole tarvinnut, mutta olen huomannut, että hiilaria ei kannata syödä 100 g enempää päivässä ja että liha kannataa olla luomua. Luomukahvitkin olen testaillut ja niistä mun makuun paras on se Colombia. Huono juttu siinä vaan se, että kun hyvään oppii, ei enää kelpaa ne entiset... eikä keinomakeutusaineita yhtään jne...

Laiza kirjoitti...

Juu, olin tässä pari vuotta sitten melko tiukalla vhh-ruokavaliolla, mutta se sitten jäi ja aloin taas syödä kaikkea paskaa. Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja heittää makaronit ja perunat hiivattiin. Ja ne leivät.

Minulle tulee väsymys, jos vietän liikaa aikaa kotona ja maleksin ja nukun myöhään. Viikolla vaikka nukkuisin huonosti ja nousen aikaisin, niin jaksan hyvin koko päivän.