lauantai 31. tammikuuta 2009

Känkkäränkkä ja uusi tukka

Tänään minulla on ollut känkkäränkkä. En tiedä lainkaan syytä, mutta olen ollut todella huonolla tuulella ja alakuloinen. Päätin kuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja väkisin piristää itseäni. Varasin yhtäkkiä ajan parturiin ja ajelin sitten kaupunkiin (oikeastaan kuntaliitoksen myötä pitäisi sanoa, että keskustaan, mutta en oikein vielä osaa). Olin tunnin verran aikaisessa, joten kuljeskelin kaupoissa ja hypistelin kaikenlaista, en kuitenkaan ostanut mitään.

Olen oikein tyytyväinen leikkaukseen ja ajattelin laittaa uuden värin päähän joko tänään myöhällä tai sitten huomenna. Tänään meneen kuitenkin vielä miehen luokse ja sitten käymään ystävälle, joten voi olla, että se menee tosiaan huomiseen. Hirveä hinku olisi jo laittaa se päähän, mutta nyt tukka on niin kivasti parturin jälkeen, että en raaski heti pilata. Tuntuu kuin pää olisi keventynyt kilolla, hiuksia lähti aika hirvittävä määrä. Ehkä laitan vielä kuviakin.

2 kommenttia:

Sisustusunelmia kirjoitti...

Se on kyllä kumma juttu miten uusi kampaus piristää:)) Innolla jään odottelemaan millaisen uuden kampauksen olet saanut!

Anonyymi kirjoitti...

believed most people pay his or her's financial products before its due as well as while not penalties
A number one arrears charitable plans the sheer numbers of most people looking toward him or her meant for allow throughout payday loan money owed for you to double the following. credit debt aid organization tells all-around purchase a quick, superior appeal fiscal loans 2010. The particular good cause affirms four years previously the volume of prospects using them was first minor.
pożyczka bez bik trójmiasto
zobacz adres naszej strony internetowej
kredyt bez zaświadczenia o zarobkach
wyświetl witrynę
pożyczki prywatne

http://szybkapozyczkabezbik.org.pl
http://szybkapozyczkaonline.com.pl
http://kredytybezbiku.biz.pl