torstai 8. tammikuuta 2009

Perun sanani

En nimittäin olekaan ollut sisällä ja peiton alla (enkä tiskannut), vaan kävin lenkillä. Jännitti vähän miten keuhkot kylmään säähän asennoituvat, mutta ihan hyvin se meni. Sisälle päästyäni tosin henki pihisi ja keuhkoihin sattui, mutta se meni parissa minuutissa ohi. Sykkeet olivat ihan siedettävissä rajoissa, mutta selkeästi on kunto huonontunut kesästä. Pitää alkaa rakentamaan sitä uudelleen vähän määrätietoisemmin.

Luulenpa, että minun on huomenna käytävä ostamassa eräästä kaupasta Iittalan pieni Lantern, koska se oli niin älyttömän hyvässä alennuksessa, maanantaina minulla jo oli sellainen ostoskorissa, mutta vein sen sitten takaisin. On se vain kuitenkin niin kaunis, että ehkä se on pakko hankkia. Toivottavasti niitä vain siellä vielä on.

4 kommenttia:

Sisustusunelmia kirjoitti...

Tuo on kyllä yksi kauneimmistä kynttilälyhdyistä! Kerroit, että tuo on hyvässä alessa, mutta kertoisitko hieman tarkemmin missä;)

Laiza kirjoitti...

No mä voin kuiskata että Prismassa, ainakin paikallisessa. Toivottavasti kaikki ei nyt ryntää viemään niitä mun nokan edestä =D

Rita kirjoitti...

Hienoa, että kävelyllä kävit. Kyllä ne tiskit (edelleen :() joutaa oottaa.

Laiza kirjoitti...

Tiskasin kyllä ne tiskitkin sitten