perjantai 9. tammikuuta 2009

Pinna kireällä

Tänään tuntuu ärsyttävän kaikki. Ihan kaikki. Mies tulee onneksi kohta, toivottavasti se ei onnistu ärsyttämään. Päätä särkee ja huomennakin pitäisi töihin viimeistelemään lehteä. Ärsyttää. Olisin halunnut kuvata ja kuljeskella luonnossa. Onneksi siellä ei kyllä koko päivää mene.

Lantern jäi haaveeksi, eihän niitä tietenkään siellä enää ollut. Sen lisäksi haaveilen yllä olevista, jotka löysin Hobby hallista. Tosin tuosta laukusta minulla on jo vihreä versio, että en varmaan sitä tule hankkimaan, mutta nuo kaivo-lakanat houkuttaisivat. Pitää katsoa tilipäivänä laskujen jälkeen mitä jää käteen.

Minulla ei olekaan enää kuin pari viikkoa töitä, kun täytyy pitää kolmen kuukauden aikana kertyneet viisi lomapäivää. Mitähän sitä sitten keksisi.

Niin ja ärsyttää vielä lisäksi kahvinkeitin, joka ei taaskaan suostunut olemaan ruttaamatta suodatinpussia. Pinna oli sen verran kireällä, että oli lähellä että olisi lentänyt koko rakkine seinään, mutta hillitsin sitten itseni ja lotrasin kahvia uudelleen suodattimen läpi vain todetakseni, että ei se mitään auttanut. Piti keittää toisen kerran kahvia, että se edes näytti kahvilta, maku ei ollut kovin häävi. Joten lisätään haaveisiin moccamaster (joka on tällä hetkellä ainut kahvinkeitin joka minun silmääni miellyttää).

Lanternin puutteessa hankin tiuhti ja viuhti-mukin ja ärtsyn vihreät sidostesukat.

4 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Kuulostaa ihan toissapäivältä omassa elämässäni!;D
Voimia toivotan, onneksi joka päivä ei ole näitä päiviä!

sitruuna kirjoitti...

Ihanat nuo vihreät Kaivo-lakanat. Mutta ei-ei-ei, kaappi on täynnä pussilakanoita...

Sisustusunelmia kirjoitti...

Hurjan ihanat nuo lakanat, sekä tuo laukkukin:)

Laiza kirjoitti...

Sitruuna: Minulla on kanssa tapana hamstrata vähän liikaa noita pussilakanoita, mutta toisaalta kaapissa on nyt taas sellaisia vanhoja tapauksia, jotka eivät enää niin itseä miellytä, joten voisi ihan hyvin sinne hankkiakin jotain mukavaa.