tiistai 10. helmikuuta 2009

Toimeton tiistai

Äh pyh, tänään en ole saanut aikaan juuri mitään. Olen vain maleksinut töiden jälkeen ja nukahtanutkin tunniksi ihan vahingossa. Ruokaa sentään laitoin. Ärsyttää tällainen toimettomuus kun päässä olisi ideoita vaikka kuinka. En vain taas saa mitään ulos.

Serkku soitti ja herätti minut vahinkouniltani ja kertoi, että muuttaa tänne vanhempiensa luokse maaliskuussa, kun menee lähikaupunkiin töihin kesäksi. Kivaa, varmasti keksitään kaikkea hauskaa puuhaa yhdessä.


On alkanut entistä enemmän kiehtoa Ikean Trollsta-senkki nyt kun muutin järjestystä. Se sopivi varmaan hienosti tuohon sänkyä vastapäätä jos nojatuolin veisi pois. Tuoli kyllä taitaa lähteä muutenkin, kun se on nyt vähän ahtaassa paikassa. Senkkiin ei kyllä ole missään nimessä varaa ellei työni jatku, mutta voihan sitä haaveilla. Ehkä sen sijaan löydän kirpparilta jonkin vielä kivemman, jonka voi vaikka sitten maalata.


Ihan realistinen unelma olisi kyllä Trollsta-perheeseen kuuluva pikkupöytä, 49e. Se olisi oiva yöpöytä ja sievä kuin mikä. Mutta täytyypä pitää kirppareilla silmät auki jonkin tämäntapaisenkin varalta. Nyt pistän silmät kiinni ja alan kyllä uneksimaan jostain ihan muusta.

2 kommenttia:

Bullukat kirjoitti...

Mä olen noita samoja huonekaluja kuolannut jo pitkään. Senkki ei taitaisi enää tähän huusholliin mahtua, mutta tuo pieni pöytä voisi toimia vaikkapa yöpöytänä. Täytyypä tehdä ensi kuussa reissu Ikeaan.

ipo kirjoitti...

Mä harkitsen just samoja huonekaluja! Ja tuolla ylempänä yhdessä jutussa oli symppis vaaleanpunainen penkki.

Hyvä maku teikäläisellä! :)