keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Työpäivät hupenevat

Huomasin taas tänään, ettei minulla olekaan töitä enää kuin viikko. Herättelen toki toiveita jatkosta ja se saattaa olla ihan realististakin.

Äiti haki minut töistä, kun sattui kaupungissa olemaan, tai itseasiassa olin kyllä jo lähtenyt töistä ja kiertänyt pari kirpparia, joilta en löytänyt mitään. En osaa ostaa mitään turhaa, joten useimmiten lähden kirppareilta tyhjin käsin. Kävimme vielä cittarissa, josta löysin kauan kuolaamani finnwearin paidan alennuksesta. Olen tahallani jättänyt sen aikaisemmin hankkimatta, kun 25e oli mielestäni vähän liikaa, nyt hintalapussa oli 15e ja kassalla hinta paljastuikin 10e:ksi. Oikein hyvä saalis. Tosin se on kokoa pienempi kuin pitäisi, mutta enköhän siihen vielä mahdu paremmin. Nytkin se oli suht inhimillisen näköinen, jos sen päällä pitää vaikka neuletakkia.

Illalla oli näytelmäpiiri, jossa emme kyllä olleet kovinkaan tosissamme. Tuli taas paljon ideoita näytelmän muokkaamiseksi, se ei kohta muistuta ollenkaan alkuperäistä. Hauska siitä varmasti tulee.

Näyttelemisen jälkeen piipahdin vielä ystävän luona rupattelemassa ja sitten olikin kiire kotiin syömään, kun en ollut ruokatunnin jälkeen syönyt mitään.

Koitan huomenna herätä vähän aikaisemmin, jotta ehtisin aamulla vähän muutakin kuin haukata äkkiä aamupalan ja kiiruhtaa bussiin.

Ajattelin, että voisin sijoitella "makuuhuoneeseeni" muutaman tuollaisen Uneksijat-taulun, joita maalasin joskus viime vuonna. Tai sitten maalaan isolle kankaalle samaa sarjaa olevan.

1 kommentti:

Sisustusunelmia kirjoitti...

Oho, tosi hyvä löytö se paita ja edullisestikin sen sait:)!